



# THUNDER IN THE OZARKS SCHEDULE

		<u>THUNDER IN</u>	TH
	RACE SCHEDULE	<u> </u>	
Friday, OCT	OBER 10, 2025		
8:00 AM	MANDATORY DRIVERS	MEETING GARAGE/TECH CENTER	
8:45 AM	Practice 25 mins	E	
9:10 AM	Practice 25 mins	D	
9:35 AM	Practice 25 mins	С	
10:00 AM	Practice 25 mins	В	
10:25 AM	Practice 25 mins	Α	
10:50 AM	Practice 30 mins	E	
11:20 AM	Practice 30 mins	D	
11:50 AM	LUNCH BREAK		
12:00 PM	LATE ARRIVAL DRIVER	S MEETING GARAGE/TECH CENTER	
1:00 PM	Practice 30 mins	С	
1:30 PM	Practice 30 mins	В	
2:00 PM	Practice 30 mins	Α	
2:30 PM	Qualifying 1	E	
3:00 PM	Qualifying 1	D	
3:30 PM	Qualifying 1	С	

В

С

В

Street Car Track Drive

5:30 PM	Registered Drivers
Saturday, OC	TOBER 11, 2025

4:00 PM

4:30 PM

12:30 PM

1:35 PM

2:10 PM

2:45 PM

Qualifying 1

Qualifying 1

outui day, o	O TOBERT TI, EULO		
8:30 AM	Qualifying 2	Е	
9:00 AM	Qualifying 2	D	
9:30 AM	Qualifying 2	С	
10:00 AM	Qualifying 2	В	
10:30 AM	Qualifying 2	Α	
11:00 AM	Sprint Race	E	
11:30 AM	Sprint Race	D	
12:00 PM	LUNCH BREAK		
1:00 PM	Sprint Race	С	
1:30 PM	Sprint Race	В	
2:00 PM	Sprint Race	Α	
2:30 PM	Heat Race	E	
3:05 PM	Heat Race	D	
3:40 PM	Heat Race	С	
4:15 PM	Heat Race	В	
4:50 PM	Heat Race	Α	
Sunday, OCTOBER 12, 2025			
8:30 AM	Feature 1	E	
9:05 AM	Feature 1	D	
9:40 AM	Feature 1	С	
10:15 AM	Feature 1	В	
10:50 AM	Feature 1	Α	
11:25 AM	Feature 2	E	
12:00 PM	Feature 2	D	

**LUNCH & AWARDS** 

Feature 2

Feature 2

Feature 2

### **REGISTRATION & TECH INFORMATION**

### ALL WAIVERS WILL BE SIGNED AT THE TRACK

### Thursday, OCTOBER 9, 2025

2:00 - 7:00 PM Registration Open at Gate Entrance

2:00 - 8:00 PM Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

### Friday, OCTOBER 10, 2025

7:00 AM - 2:00 PM Registration Open at Gate Entrance

7:00 AM - 2:00 PM Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

### Saturday, OCTOBER 11,2025

8:00 AM - 12:00 Pl Registration Open at Gate Entrance

8:00 AM - 12:00 PN Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

## Sunday, OCTOBER 12, 2025

9:00 AM - 11:00 All Registration Open at Gate Entrance

**NO TECH ON SUNDAY** 

### **RACE GROUPS**

RACE GROUPS	HELMET STICKER & WRISTBAND REQUIRED TO GET ON TRACK
RACEA	GROUP 2 VINTAGE PRODUCTION BASED SPORTS CARS
RACEB	GROUP 3 & 8 SPORTS RACING CARS & HISTORIC PRODUCTION GTU
RACEC	GROUP 4 OPEN WHEEL, FORMULA FORD, CLUB FORD, FORMULA VEE
RACE D	GROUP 5 & 7 FIA, WMC & PROTOTYPES, S2000, MONOPOSTO FORMULA "70
RACEE	GROUP 6 & 9 HISTORIC PRODCUTION GTO & CLOSED WHEEL COMPETITION

### **VSCDA ADD ON EVENTS**

## Friday, OCTOBER 10, 2025

4:30 PM COCKTAILS AT THE GARAGE 6:00 PM FRIDAY DINNER IN THE GARAGE

# Saturday, OCTOBER 11, 2025

11:15 AM MANDATORY TOURING MEETING AT TECH/GARAGE CENTER

12:00 PM LUNCH TIME TOURING
4:30 PM COCKTAILS AT THE GARAGE
6:00 PM SATURDAY DINNER IN THE GARAGE

### Sunday, OCTOBER 12, 2025

11:15 AM MANDATORY TOURING MEETING AT TECH/GARAGE CENTER

12:30 PM LUNCH TIME TOURING

2025 VSCDA CALENDAR

DATE EVENT

November 8, 2025 ANNUAL BOARD MEETING AT DOUBLE CLUTCH BREWERY

CVAR, RMVR, AND VSCDA WOULD LIKE TO THANK YOU FOR ATTENDING THIS AMAZING EVENT AND WISH YOU SAFE TRAVELS ON YOUR TRIP HOME.







