



THUNDER IN THE OZARKS SCHEDULE

		THUNDER IN 1
	RACE SCHEDU	<u>_E</u>
Thursday, O	CTOBER 10, 2024	
8:20 AM	MANDATORY DRIVER	S MEETING GARAGE/TECH CENTER
9 AM-4 PM	TRACK DAY OPEN/CL	OSED ROTATION OF 30 MINS SESSIONS
5:30 PM	Registered Drivers St	reet Car Track Drive
Friday, OCTO	OBER 11, 2024	
8:00 AM	MANDATORY DRIVER	S MEETING GARAGE/TECH CENTER
8:45 AM	Practice 25 mins	Α
9:10 AM	Practice 25 mins	В
9:35 AM	Practice 25 mins	С
10:00 AM	Practice 25 mins	D
10:25 AM	Practice 25 mins	E
10:50 AM	Practice 30 mins	Α
11:20 AM	Practice 30 mins	В
11:50 AM	LUNCH BREAK	
12:00 PM	LATE ARRIVAL DRIVE	RS MEETING GARAGE/TECH CENTER
1:00 PM	Practice 30 mins	С
1:30 PM	Practice 30 mins	D
2:00 PM	Practice 30 mins	E
2:30 PM	Qualifying 1	Α
3:00 PM	Qualifying 1	В
3:30 PM	Qualifying 1	С
4:00 PM	Qualifying 1	D
4:30 PM	Qualifying 1	E
5:30 PM	Registered Drivers St	reet Car Track Drive
Saturday, OC	CTOBER 12, 2024	
8:30 AM	Qualifying 2	Α
9:00 AM	Qualifying 2	В
9:30 AM	Qualifying 2	С
10:00 AM	Qualifying 2	D
10:30 AM	Qualifying 2	E
11:00 AM	Sprint Race	Α
11:30 AM	Sprint Race	В
12:00 PM	LUNCH BREAK	
1:00 PM	Sprint Race	С
1:30 PM	Sprint Race	D
2:00 PM	Sprint Race	E
2:30 PM	Heat Race	Α
3:05 PM	Heat Race	В
3:40 PM	Heat Race	С
4:15 PM	Heat Race	D
4:50 PM	Heat Race	E
	TOBER 13, 2024	
8:30 AM	Feature 1	Α
9:05 AM	Feature 1	В
9:40 AM	Feature 1	C
10:15 AM	Feature 1	D
10:50 AM	Feature 1	E

В

С

D

Е

11:25 AM

12:00 PM

12:30 PM

1:35 PM

2:10 PM

2:45 PM

Feature 2

Feature 2

Feature 2

Feature 2

Feature 2

LUNCH & AWARDS

REGISTRATION & TECH INFORMATION
--

Wednesday, OCTOBER 09, 2024

2:00 - 5:00 PM Registration Open at Gate Entrance

2:00 - 5:00 PM Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

Thursday, OCTOBER 10, 2024

2:00 - 5:00 PM Registration Open at Gate Entrance

2:00 - 5:00 PM Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

Friday, OCTOBER 11, 2024

7:00 AM - 2:00 PM Registration Open at Gate Entrance

7:00 AM - 2:00 PM Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

Saturday, OCTOBER 12,2024

8:00 AM - 12:00 PM Registration Open at Gate Entrance

8:00 AM - 12:00 PN Tech & Express Inspection at Garage/Tech Center

(Express Tech must have Annual Tech & Completed Tech Sheet)

Sunday, OCTOBER 13, 2024

9:00 AM - 11:00 All Registration Open at Gate Entrance

NO TECH ON SUNDAY

	RACE GROUPS
RACE GROUPS	HELMET STICKER & WRISTBAND REQUIRED TO GET ON TRACK
RACE A	GROUP 2 VINTAGE PRODUCTION BASED SPORTS CARS
RACEB	GROUP 3 & 8 SPORTS RACING CARS & HISTORIC PRODUCTION GTU
RACEC	GROUP 4 OPEN WHEEL, FORMULA FORD, CLUB FORD, FORMULA VEE
RACE D	GROUP 5 & 7 FIA, WMC & PROTOTYPES, S2000, MONOPOSTO FORMULA "70
RACEE	GROUP 6 & 9 HISTORIC PRODCUTION GTO & CLOSED WHEEL COMPETITION

VSCDA ADD ON EVENTS

Friday, OCTOBER 11, 2024

4:30 PM COCKTAILS AT THE GARAGE 6:00 PM FRIDAY DINNER IN THE GARAGE

Saturday, OCTOBER 12, 2024

11:15 AM MANDATORY TOURING MEETING AT TECH/GARAGE CENTER

12:00 PM LUNCH TIME TOURING
4:30 PM COCKTAILS AT THE GARAGE
6:00 PM SATURDAY DINNER IN THE GARAGE

Sunday, OCTOBER 13, 2024

11:15 AM MANDATORY TOURING MEETING AT TECH/GARAGE CENTER

12:30 PM LUNCH TIME TOURING

2024 VSCDA CALENDAR

DATE TRACK

November 2024 ANNUAL BOARD MEETING

CVAR, RMVR, AND VSCDA WOULD LIKE TO THANK YOU FOR ATTENDING THIS AMAZING EVENT AND WISH YOU SAFE TRAVELS ON YOUR TRIP HOME.













1